language

Våra tjänster

Våra beprövade metoder stödjer din hantering av system och produkter i samtliga faser av livscykeln

Våra tjänster

För organisationen

Med vår unika kompetens i att bygga en organisatorisk förmåga kring Systems Lifecycle Management kan vi förbättra era förutsättningar på marknaden. Vi hjälper er med verksamhets- och organisationsutveckling i olika former för att utveckla er förmåga mot era behov.

Våra tjänster

För projektet

Med hjälp av våra professionella konsulter kan vi erbjuda långsiktigt stöd i era mest kritiska projekt. Våra konsulter tar en roll i projektet och levererar tillsammans med övriga projektgruppen de resultat som krävs för att ni skall lyckas.

Våra tjänster

För produkten

Med vår gedigna kunskap inom Systems Lifecycle Management kan vi erbjuda specifika tjänster för att optimera ert system eller produkt utifrån ett marknads- och livscykelperspektiv. På så sätt kan vi skapa förutsättningarna för er att vara konkurrenskraftiga på marknaden med bibehållen lönsamhet.

Syntell skapar värden för kunden

Vi ser till att alla delar faller på plats

Brister planeringen i ett tidigt skede kan det få ödesdigra konsekvenser senare. Likt dominobrickorna gäller det att allt faller på plats när det väl gäller.

Syntell ser till att era brickor gör det;
Med vår helhetssyn kan vi hjälpa dig med alla aspekter runt utveckling, anbud och upphandling, leverans och livscykelhanteringen av komplexa tekniska system. Vi är verksamma inom branscher som försvar, transport, fordon, energi och IT.

domino

Vill du veta mer?

Nyhetsbrev

Missa inte det senaste från oss. Prenumerera på nyhetsbrevet:

Skriv upp mig!