Integritetspolicy

Syntell värnar om din personliga integritet och på denna sida förklarar vi hur eventuella personuppgifter kan inkomma till oss och hur vi hanterar dessa.

Vilken information sparas?

När du skickar uppgifter till oss i något av våra formulär, såsom vid kurs-, seminarie och eventregistreringar, registrering till vårt nyhetsbrev eller använder våra mailformulär, skickas dessa uppgifter till Syntell.

När du ansöker om jobb på Syntell inkommer information till oss, exempelvis personuppgifter om du lämnar dessa i din ansökan.

Hur används informationen?

När det handlar om registrering till kurser, events, seminarier och liknande behövs uppgifterna som du lämnar för att vi skall kunna informera dig om det specifika kurstillfället samt kommunicera viktig information som rör kurstillfället eller eventet.

När du registrerar dig till våra nyhetsbrev, eller använder våra kontaktformulär så används informationen för att kommunicera, exempelvis skicka nyhetsbrevet till dig eller svara på dina frågor som inkommer via kontaktformuläret.

Vid jobbansökningar används uppgifterna för att kommunicera med personen som söker en av våra utannonserade tjänster.

Ta del av, ändra eller ta bort information

Du kan när som helst begära att vi ändrar eller tar bort eventuella uppgifter som är dina. Kontakta oss på info@syntell.se så agerar vi skyndsamt med ärendet.

Vi vidtar åtgärder för att se till att personuppgifterna är korrekta, relevanta och används till korrekta ändamål. Vi vidtar åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot att obehöriga får tillgång till informationen.

Kontaktuppgifter

Syntell AB
115 28 Stockholm
Besöksadress: Sandhamnsgatan 63C, 2 tr
Tel: +46 8 660 02 80

Cookies

Vill du veta mer?

Nyhetsbrev

Missa inte det senaste från oss. Prenumerera på nyhetsbrevet:

Skriv upp mig!