language

Bli konsult inom försvarsområdet!


Syntell är en oberoende konsult- och utbildningspartner som utvecklar och effektiviserar verksamheter, organisationer och system. Vår erfarenhet från olika organisationer och branscher i olika länder ger oss möjlighet att dela ”best practice” och främja Nordiskt samarbete, speciellt inom försvarsområdet.

Vi erbjuder våra kunder expertis inom områdena:

Utöver våra konsulttjänster, erbjuder vi både öppna kurser och företagsanpassade utbildningsprogram inom en mängd olika områden och discipliner. Syntell Academy är vårt varumärke och kunskapshus för livslångt lärande inom Systems Lifecycle Management.

Intresserad av en ny utmaning?

Som konsult på Syntell erbjuds du spännande uppdrag i projekt på hög strategisk nivå hos försvarsmyndigheter och ledande försvarsindustri – både i Sverige och internationellt. Du arbetar ofta tillsammans med kollegor från Syntell och alltid i nära samarbete med kunden. Du ges också möjlighet att kombinera ditt engagemang i totalförsvaret – exempelvis åtaganden i Hemvärnet, med ditt jobb hos oss. Ett bevis för detta som vi är mycket stolta över är den bronsplakett vi som första företag tilldelats för främjandet av Hemvärnets sak.

Du ges även möjligheten att bli lärare på våra eftertraktade utbildningar. Genom åren har vi utbildat organisationer såsom Försvarets Materielverk (FMV), Forsvarsmateriell, Finnish Defence Forces, Saab Group, BAE Systems Bofors, BAE Systems Hägglunds, Kockums and Bombardier.

Det är viktigt att du som arbetar hos oss hittar en bra balans mellan arbete och fritid. Därför anordnar vi seminarier och kompetensutveckling, roliga aktiviteter och har engagerade chefer och mentorer. Hos oss är du vår viktigaste tillgång!

Syntell erbjuder flera möjligheter till spännande uppdrag inom försvarssektorn:

  • ILS Manager  – Vi förstärker kontinuerligt vårt team av konsulter inom området Integrerat Logistiktöd (ILS)! Var med och möjliggör utvecklandet av kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga militära system!
  • Driftsäkerhets- och Underhållsanalytiker – Bli en i teamet på Syntell inom Logistic Support Analysis (LSA) och Reliability Engineering (RE)! Ansvara för Underhållsberedning, driftsäkerhetsarbetet, strategi, analyser, test och uppföljningar i utvecklingsfasen.
  • Systemingenjör som ser utmaningarna och möjligheterna i komplexa systemDelta i spännande utvecklingsprojekt ute hos kund både hos rena teknikföretag inom industrin, men även inom försvar och offentlig sektor.
  • KravingenjörerVill du jobba inom kravhantering, kravutveckling, kravkvalitet och kravledning? Syntell är aktiva inom industriella områden såsom försvar, fordon, infrastruktur med både industriella och publika kunder.

Klicka på jobben för att läsa mer! På vår karriärportal hittar du fler möjligheter till spännande jobb inom bland annat försvarssektorn!

Har du frågor, eller önskar att vi berättar mer om hur din karriär kan se ut hos oss på Syntell? Kontakta gärna:


Mattias Larsson
Affärsområdeschef
mattias.larsson@syntell.se

Som konsult på Syntell erbjuds du spännande uppdrag i projekt på hög strategisk nivå hos försvarsmyndigheter och ledande försvarsindustri – både i Sverige och internationellt.

Vill du veta mer?

Nyhetsbrev

Missa inte det senaste från oss. Prenumerera på nyhetsbrevet:

Skriv upp mig!