language

Scandinavian Summer School Week

Välkommen till en inspirerande och utmanande kursvecka som leds av internationella lärare i världsklass!

Vill du öka din förmåga att hantera dagens och morgondagens komplexa tekniska system?

Scandinavian Summer School Week är Syntells inspirerande och utmanande kursvecka inom Systems Engineering, Systems Architecting och Logistics Engineering and Management. Tanken redan från första upplagan av sommarskolan 1999 var att maximera inlärningen genom en intensiv veckolång upplevelse. Det kräver de absolut bästa lärarna, den bästa miljön och den bästa balansen mellan teori, praktik och sociala aktiviteter.

En dag på sommarskolan består av lektioner mellan klockan 8.30 till 17.00 och efter det följer middag och gruppsessioner. På tidiga morgonen erbjuds olika friluftsaktiviteter. Under veckan får du tillfälle att utbyta kunskap och idéer med personer som brottas med liknande utmaningar från andra miljöer. Efter genomförd vecka blir du en del av ett alumninätverk att rådfråga vid behov.

Årets sommarskola genomförs 11–16 augusti och har tre parallella kurser:

  • Design Thinking and Systems Engineering, Dr. Dinesh Verma, Stevens Institute of Technology, USA och Tom Strandberg, CSEP, CAG Syntell AB. Systems Engineering är en metod som hjälper dig att bemästra komplexiteten i dagens och morgondagens system. Kursen går pragmatiskt igenom systemutvecklingsprocessen, steg för steg, från behov till krav till funktionell arkitektur.
  • Systems Architecting Fundamentals, Jonas Larsson, CSEP, CAG Syntell AB och Peter Henriksson, Mycronic. I kursen tar vi en produkt från systemkrav till färdig design. Du kommer att introduceras för de begrepp, principer och praxis för systemarkitektur och systemdesign samt den kompetens som krävs för att bli en systemarkitekt.
  • Logistics Engineering and Management, Mike Cost och Stuart Allison, MCIPS, CAG Syntell AB. Kursen fokuserar på integrerat logistikstöd (Integrated Logistic Support, ILS) och i synnerhet på det inflytande som systemdesignen har från ett underhållsperspektiv, samt vilka möjligheter som finns att optimera den.

Mer information om kurserna och anmälan finner du på respektive kurssida samt i årets broschyr!

Om du inte har varit på Summer School, ta chansen att uppleva en unik kursupplevelse! Om du är chef eller ledare av en grupp, kan du få ett bättre tillfälle att skapa ett effektivt team?

Vill du veta mer?
Anmälan till kurs (#3)

Vill du veta mer?

Nyhetsbrev

Missa inte det senaste från oss. Prenumerera på nyhetsbrevet:

Skriv upp mig!