language

Syntell Academy

Syntell Academy är vårt varumärke och kunskapshus för livslångt lärande inom Systems Lifecycle Management. Vi erbjuder både öppna kurser och företagsanpassade utbildningsprogram inom en mängd olika områden och discipliner.

Välkommen till Syntell Academy!

På Syntell Academy har vi samlat all den kunskap och erfarenhet vi byggt upp sedan starten av Syntell. Vi sätter stor ära i våra utbildningar då detta är ett viktigt redskap för att lyfta en verksamhets förmåga. Vi mixar teoretisk kunskap med praktisk erfarenhet och har givetvis inte tummat på den pedagogiska kvaliteten.

Våra lärare är alla experter inom sina områden och de har förutom relevant teoretisk bakgrund också praktiserat sina kunskaper i något av våra projekt hos våra kunder innan de tillåts vara lärare. Allt för att ge dig så djup erfarenhetsbaserad kunskap som möjligt.

Vi samarbetar också med flera av världens stora lärosäten såsom Kungliga Tekniska Högskolan, Stevens Institute of Technology och Cranfield University för kunna erbjuda spetsutbildning som gör oss unika på marknaden. Vi erbjuder öppna kurser i Stockholm och Lund inom våra fyra olika områden eller anpassade företagsinterna utbildningar på plats hos dig. Läs mera på hemsidan eller kontakta oss på Syntell på training@syntell.se eller telefon 08-660 02 80.

 

Här hittar du vår senaste kurskatalog som pdf: Syntell kurskatalog 2017-2018

 

Klicka här för att se våra planerade kurser!

Vår pedagogik ger dig en djup kunskap och förståelse som du sedan direkt kan använda i ditt arbete.

Vill du veta mer?

Nyhetsbrev

Missa inte det senaste från oss. Prenumerera på nyhetsbrevet: