language

Scandinavian Summer School Week 2018

19-24 augusti, 2018, Utö.


Scandinavian Summer School Week 2018

Välkommen på en inspirerande och utmanande kursvecka inom Systems Engineering, Logistics Engineering och Systems Architecture som leds av internationella lärare i världsklass. Det beprövade receptet innehåller en genomtänkt kombination av lektioner, grupparbeten och sociala aktiviteter i en inspirerande omgivning. Sommarskolan genomförs 19-24 augusti, 2018 och har tre parallella kurser.

Kursveckan hålls på Utö vilket medger både fokus och möjligheter till avkoppling. En dag på Scandinavian Summer School Week består av lektioner mellan klockan 8.30 till 17.00 och efter det följer middag och gruppsessioner. På tidiga morgonen erbjuds olika friluftsaktiviteter.

– Summer School-konceptet har visat sig mycket uppskattat. Kombinationen av intensivt lärande, med varvad teori och praktik, och en stimulerande miljö har visat sig ge väldigt bra resultat. Många har gått tillbaka inspirerade till jobbet och kunnat applicera det de lärt sig direkt.  Hitintills har ett drygt tusental elever gått den kursen och därmed lagt en grund för Systems Life Cycle Management (SLCM) i Sverige och med kraftigt ökande intresse från våra grannländer, säger Tom Strandberg, initiativtagare till Summer School Week och en av lärarna på kursen Design Thinking and Systems Engineering.

Alla våra lärare är kvalificerade att undervisa inom ditt yrkesområde och har erfarenhet och förståelse för dina jobbspecifika utbildningsbehov.

En dag på Scandinavian Summer School Week består av klasser mellan klockan 8.30 till 17.00 och efter det följer middag, gruppsessioner och fritidsaktiviteter.

Se vår broschyr för utförlig information om kurserna, anmälan och veckan i stort!

Anmälan

Anmäl dig via kurssidorna nedan. Du kan även kontakta oss på training@syntell.se eller ringa +46(0)8 660 02 80.

Design Thinking and Systems Engineering – I denna kurs går vi igenom grundläggande koncept och begrepp i Systems Engineering. Systems Engineering är en metod som hjälper dig att bemästra komplexiteten i dagens och morgondagens system. Kursen tar dig i pragmatisk steg för steg igenom systemutvecklingsprocessen från behov till krav till funktionell arkitektur. Kursen genomförs i samarbete med Stevens Institute of Technology.

Systems Architecting Fundamentals – I kursen tar vi en produkt från systemkrav till färdig design. Kursen vänder sig till dig som arbetar med produktutveckling och systemutveckling, där olika funktioner och egenskaper skall föras samman till en framgångsrik produkt. Du kommer att introduceras för de begrepp, principer och praxis för systemarkitektur och systemdesign samt den kompetens som krävs för att bli en systemarkitekt.

Logistics Engineering and Management – Kursen ger dig kunskap att kunna livscykelhantera system – från idé till avveckling. Genom en effektiv hantering av underhållaspekterna i upphandling och utvecklingsarbetet kan man både minimera livscykelkostnader som erbjuda nya eftermarknadstjänster.  Kursen täcker in såväl analysmetoder och verktyg som management-metodiken för att leda underhållsplanering, kontraktering och uppföljning, sk integrerat logistiskt stöd (Integrated Logistic Support, ILS).

Se vår film från en tidigare upplaga av Scandinavian Summer School Week!

Ledarskapsrabatt

Nu har du som chef en fantastisk möjlighet att bygga på dina relationer med dina medarbetare! Det är också en utmärkt möjlighet att skapa ett gemensamt språk och en plattform för nya eller pågående projekt. Anmäl fyra medarbetare till Scandinavian Summer School Week och du får som chef delta helt utan att betala kursavgiften på 31.995 SEK!

Detta ger dig:
– djupare kunskap om kursdeltagarnas utveckling
– möjlighet till internt relationsbyggande i en inspirerande miljö
– djupare förståelse för din verksamhets behov av kompetensutveckling
– egen kompetensutveckling på någon av Sommarskolans kurser
– möjlighet att påverka den framtida utformningen av Syntells utbildningar

Kort om Utö

Utö är en ö i yttre södra skärgården i Stockholm och är känd för sina stränder. Utö har Sveriges äldsta järngruvor med gamla bevarade gruvarbetarbostäder och ett gruvmusum. På ön finns även det välkända Utö Wärdshus med hotell, vandrarhem och restaurang. I närheten finns fantastiska badmöjligheter vid klipporna i Rävstavik. Den som vill kan åka på en utflykt till Ålö strax söder om Utö och njuta av den vita sandstranden! Lärarna kommer under veckan att organisera aktiviteter och utflykter både morgon och kväll – men det är självklart frivilligt att delta på dessa.

Syntell erbjuder såväl öppna som företagsapassade kurser. Syntell är certifierade av SAUF – The Swedish Association of Certified Training and Educational Companies.

Vill du veta mer?

Nyhetsbrev

Missa inte det senaste från oss. Prenumerera på nyhetsbrevet: